Så kom han

15. marts kom han endelig vores længe ventede lillebror. 2 timer og 15 min efter første ve, kom han midt i en solstråle på vores stuegulv. Inden det hele gik igang kom farmand afsted med de tre store uden de anede uråd, jordemoder ankom og fødslen forløb stille og roligt og alligevel i god fart. Da stue, baby og mor efterfølgende var gjort klar kørte farmand tilbage til skole og børnehave kl 11.45 for at hente de tre store så de kunne komme hjem og hilse på deres lillebror.

Alle tre har taget helt fantastisk imod den lille mand, på tre vidt forskellige måder.
Mellemstemusen Astrid havde behov for at se ham i ca 20 min, tage en masse billeder og så var hun ellers klar til at komme ud og lege med vennerne. Bedste stunt i hendes optik var da han pruttede i hendes hånd.

Storemusen Ellen gik til og fra, kunne ikke finde ud af om det var fantastisk eller besværligt med endnu en lillebror, hun var dog helt betaget og forelsket når hun fik roen til at se ham uden andres forstyrrelse.

Og lillemanden Erik som nu er storebror er betaget og begejstret for alt omkring hans lillebror. "Sikke smukke hænder han har mor, og pæne fødder". "Har du passet godt på min lillebror". "Må jeg ae ham med kinden?" "Han er den blødeste lillebror der findes" er alle sætninger som Erik siger flere gange om dagen.

Ind til videre har vi levet i en barselsboble som har givet plads til alle og plads til at lære den lille mand at kende. Om 3 dage starte min mand på arbejde igen og så rammer hverdagen med logistik, hente/bringe, indkøb og madlavning. Men mon ikke det hele flasker sig? Og mon ikke der bliver masser af tid til at lade logistik være logistik og bare nyde at være forelsket i det lille nye menneske!
Kommentarer

 1. Stort tillykke.
  Sikke nogle vidunderlige billeder <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja det er billeder fyldt af kærlighed :)

   Slet
 2. Stort tillykke med smuksakken:-)
  Dejligt det gik så hurtigt og nu er I en stor familie.
  Nyd tiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Du kan tro jeg vil nyde tiden!

   Slet
 3. Igen Tillykke med Lille Niels ����

  SvarSlet
 4. Tillykke med ham :) Han ser nu ret sød ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha! Han er fantastisk sød <3

   Slet
 5. Svar
  1. Caina - tøhø. Carina, sku der stå (mig fra ZorollasVerden)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg