Lille sommerfugl

Sådan en 2 års fødselsdag skal jo ikke foregå i det hemmelige. Lillebror skulle dele ud i vuggestuen men det er ikke bare lige til sådan at finde på når man skal tage hensyn til både sukkerforskrækkede forældre, glutenintolerante, kommunale restriktioner og almene hensyn til vuggestuebørn. Efter snak frem og tilbage med de voksne på stuen blev vi enige om rosiner. Og i min optik er en æske rosiner noget af det mest kedelige. Derfor satte vi os for at pimpe de små æsker så lillebror malede og vi andre limede og samlede. Lillebror går på sommerfuglestuen så temaet var ligesom sat. Han var meget stolt da han ankom til vuggestuen og ALLE fik lov til at kigge i hans pose med sommerfugle.
Kommentarer

 1. Hvor er de fine!! Jeg synes, altid det er svært, når de små skal dele ud, men rosiner er altid et hit, og når de er pyntet så fint som jeres sommerfugle, er det jo slet ikke kedeligt! Særligt er jeg vild med ideen om, at både store og små er med i processen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig hyggeligt at vi kunne samles om det og han selv kunne være så meget med i processen. Han var meget stolt da de skulle deles ud :)

   Slet
 2. Hvor er det en god ide på en pakke kedelige rosiner :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gav i hvert tilfælde lidt ejerskab over de kedelige æsker :)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg