1. skoledag

I sidste uge havde jeg en virkelig god oplevelse. Sammen med Sara fra Butik Flittig havde jeg meldt mig til første skoledag på Republiken på Vesterbro.
Republikken er et kontor/værksted fællesskab hvor kreative sjæle kan spare med hinanden, få ideer, udvikle ideer og færdiggøre ideer.
Republikken har besluttet sig for at åbne op for menig mand ved at afholde et antal skoledage hvor et overflødighedshorn af fantastiske workshops tilbydes.

Vi havde meldt os til 1. skoledag som startede med fælles morgenmad og oplæg om Urban farming og ØsterGro.
Efter morgenmaden gik vi ud i diverse klasser. Sara og jeg startede med Illustrator workshop med henblik på senere laserskæringskursus. Nanna som underviste var rigtig dygtig til at formidle så vi fik så meget som muligt ud af den time der var sat af til det.
Workshop nr 2 fangede ikke vores interesse så vi satte os i Cafeen hvor vi arbejdede videre med Illustrator, brainstormede og fik en masse ideer.
Vi sluttede dagen af sammen med Karen som gav os en introduktion til Republikkens laserskæremaskine. Det var helt vildt fedt at få lov til at lege med og se resultaterne af de tegninger vi havde lavet tidligere.
Næste gang Republikken åbner op for en skoledag er torsdag den 19. februar. Hold øje med på deres facebook side hvis du vil være sikker på at få en plads på en af de eftertragtede workshops.
Kommentarer

  1. Det lyder som en virkelig spændende dag - dejligt :-) Flot grankogle

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have. Det var en fed dag og jeg vil absolut anbefale at holde øje mere ders skoledage hvis den geografiske mulighed byder det :)

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg