Første resultat fra et fantastisk samarbejde

Da jeg forleden modtog mine nye kunstkort leverede posten også en kasse fyldt med resultatet fra mit og Nolas samarbejde, NoMy. Sidste jul lagde vi kimen til det vi nu sidder med i hånden. Små plexiglas engle med vinger i forskellige farver. Vi har tegnet og snakket, klippet og skåret og til sidst var de som vi ønskede. Bestillingen blev skippet afsted i mandags og vi var klar til at væbne os med tålmodighed, men det var ikke nødvendigt for torsdag blev de sendt og landede altså hos mig på Amager i går morges. Nu skal vi tegne og klippe vinger i hundredevis, samle engle og pakke dem i fine poser. Englene vil vi sælge via vores webshops og til Roskilde julemarked, den 29. og 30. november, hvor vi har købt en stand ved siden af Butik flittig og foof.dk.

Englene er med hjerter og stjerner for neden. Vingerne danner et hjerte i midten og vi er sikre på at de vil pynte både på træet og i vinduet. De vil blive solgt enkeltvis og i par. 

Kommentarer

 1. Hvor er de fine! Super god idé med papvinger - dem kunne man jo selv skifte ud med fotos af familien hvis man ville gøre dem endnu mere personlige..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Det er en god ide med fotovingerne, her hjemme har tøserne tegnet deres vinger og så har de fået en engel som skytsengel til at passe på dem mens de sover.

   Slet
 2. Hvor er de bare smukke! Dejlig lette i udtrykket,

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Sine! Vi er også meget glade for dem!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg