Nu med mynthe

Når solen banker på og foråret står for døren åbner vi døren her hjemme til lejlighedens lille åndehul. Vores lille terrasse fyldt med syrener, roser, krydderurter i lange baner og sommer blomster, når den tid kommer. Igår plantede jeg årets urter. Jeg er gået all in på mynthe og glæder mig til at peppe sommerens drikke op med jordbær mynthe, chokolade mynthe, appelsin mynthe, grape mynthe, og mange flere. Ungerne elsker at dufte og smage, og om sommeren sværmer blomsterbier og sommerfugle om vores planter. Ren idyl! Og lige netop vores terrasse er ren idyl, der ude på de 12 m2 der fungere livet! Skønt med sådan et sted i lejligheden!
Kommentarer

 1. Hvor ser det lækkert og hyggeligt ud, med alt den planten og små barnefødder ;-)

  Kh Camille

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også brand hyggeligt!! Og ja barnefødderne er kun med til at gøre det endnu hyggeligere :) Håber i nyder foråret i det norske!

   Slet
 2. Årh, hvor lækkert! :D Hvor har du fået fingrene i alle de forskellige slags mynte?

  SvarSlet
  Svar
  1. De havde et kæmpe udvalg på planteskolen som ligger ude ved Kirstinehøj på Amager :) Virkelig skønne alle sammen!

   Slet
 3. SKØNT. At have sådan et åndehul giver livet en helt anden dybte.

  Mynte er dejligt, men detsværre en ret voldsom plante. Mens du har plantet har jeg aset med at få ryddet køkkenhaven for den alt for frodige mynte der har bredt sig ud over det hele. Nu står den i krukker så der også er plads til jordbær, ærter og blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Ja det er en vild plante, den bliver også holdt i skak i potter og plantesække her så ikke haven bliver overgroet :)

   Slet
 4. ÅH - sikke en fantastisk oase i har jer :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg