Nye og længe ventede tiltag

Jeg er rykket lidt de sidste dage. Jeg har taget nogen beslutninger og sat nogen ting igang som jeg har gået om de sidste mange måneder. Nu er det gjort, og det gjorde jo slet ikke ondt. For det første har jeg åbnet min lille shop hvor mine tryk og andre sager løbende vil blive sat til salg. Jeg har lige nu kun de nyeste Ecoline planter i shoppen, men arbejder på at jeg i næste uge kan ligge nogen klassiske My:minMy tryk ind også. Er der nogen særlige jeg skal prioritere? Hvad har i ventet på?

Og så er jeg skam kommet på facebook (igen). Denne gang håber jeg at det giver mening for mig. Jeg vil opdatere med nyheder, flere billeder og måske lidt mere hverdagsagtige indslag. Jeg mener helt sikkert at det giver mening både at følge mig på facebook og via bloglovin, begge My:minMy, begge med trykkeriet og bloggen som midtpunkt men facebook får et twist, det er jeg sikker på.

Der ud over går jeg med så mange tanker for My:minMy at jeg nogen gange er ved at falde bagover af bare tankemylder. Mere om det snart!


Kommentarer

  1. Lyder virkelig spændende med alle de nye tiltag, og fedt med facebook, jeg har også en der hedder Helenas kreative verden, som du er mer end velkommen til også at følge, hvis du har lyst.

    SvarSlet
  2. Fedt, fedt, fedt! :D Hvor er de fine og hvor er din shop flot - jeg har selv en tictail shop og er så glad for den! Min skal dog relanceres, for jeg har som dig også tankemylder i hovedet

    SvarSlet
  3. Tillykke med din nye webshop. De er så flotte dine nye billeder

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg