En fold på hjernen

Jeg folder og folder og folder! Jeg har virkelig fået en stører fold på hjernen. Mit folderi bliver samlet og sat sammen til 3D billeder som kommer i ramme. Jeg er selv ret pjattet med dem. Jeg har lavet en lille DIY video som du også kan se på instagram.Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at uploade min video til blogger men du kan se den lige her.Kommentarer

 1. Selvfølgelig! Du er totalt folde-typen. Mange af dine streger er ret origami-agtige - uh, det er spændende, hvor det får dig hen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja det er jeg så åbenbart :) Det er faktisk ret spændende og virkelig hyggeligt. Jeg har mange ideer med det, nu skal jeg bare lige finde timerne til det :)

   Slet
 2. WAUW! Dem glææææder jeg mig til at se live :)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig godt ud, smukke farver!
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh Tak Tina, ja synes også de er blevet fine i farverne!

   Slet
 4. Tak for DIY :) de er simpelthen så fine. Kommer du egentlig til edition?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak :) Nej desværre, det er den eneste weekend hvor jeg ikke havde planer så den er reserveret til familien :) Håber dog at få muligheden næste gang for synes det er fantastisk det Anja har fået stablet på benene!

   Slet
 5. Svar
  1. 1000 tak! Det er drøn hyggeligt at nørkle med!

   Slet
 6. De er så vilde de folderier!

  SvarSlet
 7. Hej, tak for en rigtig fin og inspirerende blog!
  Jeg folder også ind i mellem, især min veninde Anna Scheppers smukke ting (wordpress.Papermatrix.com). Kan du sige mig hvor store papirstykkerne til disse folderier er?
  God weekend fra Lise

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg