Et vaflet indlæg

Grundet familielogistik er jeg hos mine forældre i disse dage, sammen med hele børneflokken. Vi hygger, cykler i skoven, går med hunden, ser rigtig TV, spiller klaver, leger med lego og hvad man nu ellers gør hos Mormor og Morfar. Idag smuttede jeg en tur yderligere nord på for at besøge André som belyser mine trykkerammer. Han havde 4 nye rammer klar til mig, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg glæder mig til at vi igen er landet i Kbh så jeg kan få afprøvet de nye motiver.
Hjemme igen havde Mormor lavet dej klar til vafler. Hvor lækkert er det lige? Bevæbnet med nye boligblade, flødeskum og moars hjemmelavede marmelade gik vi ombord i en god stak vafler.

Opskrift på verdens bedste vafler.
ca 12 plader

400 g hvedemel
150 g sukker
1,5 tsk bagepulver
1,5 tsk vanillesukker 
175 g smør, smeltet og afkølet
6 dl mælk
2 æg

Dejen skal hvile ca 30 min inden vaflerne bages. 
Der findes ikke nogen hyggeligere måde at byde efteråret velkommen på, jeg siger det bare. 

Kommentarer

  1. Uhm, de ser lækre ud de vafler og jeg har lovet mine unger, at vi skal bage dem en af dagene, så håber det er ok, jeg pinner din opskrift, ellers siger du til.

    SvarSlet
    Svar
    1. :) Det skal du da! De er SÅ gode! De bliver lige præcis så sprøde som de skal være og så er der MANGE i sådan en portion, vi plejer faktisk at kunne få vafler to dage i træk ;)

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg