bare lige to dage

Vi smuttede lige. Bare lige to dage. Væk fra det hele, hverdagen, pligterne og to do listerne. Vi nappede en weekend i mine forældres sommerhus. Verdens skønneste plet. Sådan et sted hvor man slapper af fra man åbner hoveddøren. Vi har stor hygget med Disneysjov, Krummerne, Barnaby (vi har ikke TVkanaler i Kbh så det var store sager) fredagsslik, lørdagskage, brunch ect. Pigerne har henholdsvis lært at løbe på rulleskøjter og starte og stoppe på cyklen. Lillebror har haft en fest med græs mellem fingre, tær og tænder. Hindbærerne var lige til at plukke og brumbærerne hoppede i munden på os. Altså DET er afslapning. Lørdag nåede vi et smut på loppemarked og fik lidt godter med hjem. Søndag er gået med at tegne, både i sommerhuset og igen da vi landede på Amager. Vi har tegnet sprælle-påklædnings-male-selv-dukker. Det har været så hyggeligt og noget vi tre tøser har kunne samles om.
Solnedgang og fuldmåne fredag aften. 

Flere meter høje siv på grunden, fjordudsigt.

Loppefund, røgerri og fiskebåd, Snehvide og kærtestage.

Sprælle-påklædnings-male-selv-dukke


Kommentarer

 1. Det lyder som den dejligste weekend! Hvor skønt at have sådan et fristed og mulighed for at få fyldt energireserverne op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er uundværligt i vores lille familie. Og så er der ca INGEN netforbindelse så det er begrænset hvad der er af forstyrrelse :)

   Slet
 2. Det har man bare behov for engang imellem! Skønt at I alle nød det og fik tanket op :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg