Krtek

Nogen gange sker det at man bare bliver helt rundt på gulvet og kulret. Det skete igår da jeg var nede for at tjekke postkassen. Jeg åbnede og frygtede at se rudekuverter og andet ragelse. MEN der lå en pakke!! Hvad var nu det, hvad havde jeg nu brugt penge på? Åbenbart ikke noget vigtigt når jeg allerede havde glemt det.
Det var ikke mig der havde spenderet. Det var en overraskelse. Den bedste jeg kunne forestille mig. En overraskelse fra en kvinde her i blogland. En kvinde som jeg ikke kender, men det kommer jeg til! For vi har gode planer for fremtiden. Gaven var fra Mette, Differentia, Prahamette (kært barn har mange navne) Jeg har fulgt Mette længe på hendes blog. Mette har boet i Prag og her i sommerferien var hun og familien tilbage i Prag. Jeg har NYDT at følge med i turen via instagram, alle de smukke stemningsfulde billeder. Når lillebror er stor nok til at undvære Moar en hel weekend så siger Mette og jeg farvel til Dk og Ahoj Praha. Mette havde samlet skønne små gaver til mig i Prag. Ting med Krtek som ud over Mumi og My er min absolutte yndlings figur. Og så havde Mette købt de lækreste kunstkort og en virkelig smart dims til at sætte omkring sin notesbog så den er lukket og så kan der sidde skriveredskaber i. I love det hele!

Gang på gang bliver jeg ydmyg og glad når jeg oplever bloglands gavmildhed. Der er så mange fantastiske kvinder der ude. Tænk at man kan være så heldig at "møde" kvinder som man falder i hak med og som uden at man har mødt dem allerede har stor betydning for en. 

Kommentarer

  1. Mulvarpen! Ja, ham er jeg også vild med!

    Hvor sejt, at I skal afsted sammen. Simpelthen!

    KH tina, som har boet i Prag og faktisk "fandt" Mette, fordi hun hed Prahamette :-)

    SvarSlet
  2. Hold da op, nu er det mig, der bliver helt kulret.. Glæder mig til vores tur :-))

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg