V. 5.0

Hasselnødde-skildpadde-cookie. Tjaaa hvad skal jeg sige... navnet taler nærmest for sig selv!
Endnu et forsøg som i den grad faldt heldigt ud! Det er altså ikke dumt at tage de gamle klassikere og hakke til ukendelighed for så at blande med smør, sukker og chokolade! Disse bliver dejligt sprøde, med en lækker lidt brændt karamelsmag og med den klassiske bløde midte og chokoladechunks.



250 g smeltet smør
135 g rørsukker
135 g brun farin
2 æg
360 g mel
1 tsk bagepulver
3 tsk vanillesukker
100 g hakket mørk chokolade
100 g hakkede hasselnødder
6 hakkede Toms kæmpesikldpadder

Det hele blandes, sættes på bagepapiret med to skeer. Bages ved 185 C i 12 min.






Kommentarer

  1. Mmmh de ser også gode ud! Jeg lavede v4.0 i går, og de blev bare SÅ gode! Tusind tak for opskriften :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Eeeej Pernille, det er jeg virkelig glad for at høre :)

      Slet
  2. smums ser lækre ud :-) Tak for opskriften :-) og ha' en rigtig god aften.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg