Ledt i fordærv og føler mig utro

Som jeg skrev forleden har min søster ledt mig i fordærv igen og jeg er hoppet helt med på instagram. Det er så nemt at vise øjebliksbilleder mens baby, gylp og nye tryk skal gå op i en højere enhed. I skal dog ikke snydes for de sidste nye tryk som bliver sat til salg her på bloggen efter påskeferien.Kommentarer

 1. Instagram er godt til nogle ting...
  Der kommer mange flere billeder af livet generelt for mig derinde...

  Men det er nu lidt ærgerligt når nogle bloggere næsten holder op med at skrive på deres blogs fordi de bruger instagram i stedet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig ærgerligt og jeg vil gøre mit bedste for ikke at svigte min blog :)

   Slet
 2. Det er virkelig fint med fler-farvekombinationerne. Især øverste højre hjørne og nederste venstre hjørne, gør noget for mig - HÅber det går godt med babytilværelsen også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Jeg er også blevet helt grebet af det! Og jo tak det går godt med babytilværelsen, men jeg havde glemt lidt alt det der med natteroderi og bleskift i bunker!

   Slet
 3. Hvor er de flotte!!! Glæder mig til at se dem i shoppen.
  Nej, du må altså ikke glemme os som ikke bevæger sig i Instagram.....jeg har indtil nu valgt det fra (har dog en account med 3 billeder) og også Facebook....jeg kan slet ikke forstå hvordan man kan være aktiv i alle de medier og ved siden af have arbejde og familie?! Det er nok også bare mig som ikke følger med tiden eller bliver ældre ;-)
  Rigtig god mandag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg svigter skam ikke, og slet ikke nu hvor jeg for en kort stund nåede at mærke savnet fordi jeg lige var væk et par dage :)

   Slet
 4. Camilla, du inspirere! Dit overskud, med 3 børn... Måske jeg ikke er så nervøs for en mere ;) Vi er jo pt igang med at bygge 4 (børne)værelser -men muddi her vil jo gerne have et krearum OG faderen i huset et teknik nørde rum. MEN det er HAM der vil have 4 børn :D

  Du er sej!
  Dejlig påske til jer..
  Smil fra Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød Pia! Det er skønt at have 3 unger og jeg kan klart anbefale det! Nr 2 er dobbelt så hårdt, nr 3 er bare en mere. Så kom i bare igang når værelserne står klar ;) Og så vil jeg sige at farmand må afgive nørderum for krearum, det kan slet ikke diskuteres!
   Dejlig påske til jer!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg