(P)inspiration

Jeg pinner. Meget. Og jeg får ikke gjort noget ved alt det jeg ser, begejstres og inspireres af. Hvis bare døgnet havde 5 timer mere. Bilder jeg mig ind. Men det er jo ikke rigtig, det er i virkeligheden et spørgsmål om prioritering.
Men når jeg nu ikke selv kan føre (P)inspirationen ud i livet så er det jo helt fantastisk at have en mor som bare griber ideen og strikkepindene og levere den smukkeste lille trøje til lillebror. Jeg er heldig! Og jeg ved det!


Kommentarer

 1. Nej, hvor er den fin og så skønne knapper!

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Jeg er også vildt glad for den! Knapperne er fra Netto, ja man kan være heldig engang imellem :)

   Slet
 2. Smukt håndarbejde, dejligt at du så godt ved hvad du har i din mor ;-)
  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt med en Mormor der kan og vil :)

   Slet
 3. Åh har det nøjagtig som dig. Kan næsten få åndenød når jeg er på pinterest over alle de ting jeg gerne vil lave, men får det bare ikke lavet :( Desværre. Men for mig hænger lille baby og overskud til krea åbenbart ikke helt sammen. Måske det kommer.

  Så fin lille trøje, er også ret glad for vores mormor her :)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har bestemt mig for at jeg skal gå alle mine pins igennem og så begynde at se om jeg kan få lavet nogen af dem. Jeg er begyndt med de børnerelaterede for så er ungerne med til at motivere mig :) Idag står den på HAMA produktion da NETTO har perler på bud i den kommende uge, og vores har allerede sat dem frem :)

   Slet
 4. Smuk lille trøje! Jeg pinner også (alt for) meget. Jeg har ligesom dig besluttet mig for, at nu skal jeg ha' lavet nogle af alle de skønne ting. Jeg har derfor oprettet et af de "hemmelige" boards og kaldt dem ugenummer, og jeg har så pinnet nogle af de ting jeg gerne vil lave fra de andre boards til dette board (og får jeg dem ikke lavet, ja så kan jeg jo ændre ugenummeret :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en smart måde at sortere i de 1000 vis af pins man får lavet! Godt tip!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg