Kreativt rum

Eller Creative space. En rigtig hyggelig Krea-Café på Frederiksberg hvor man kan male på porcelæn mens man nyder en kop kaffe eller varm kakao. Vi har været afsted idag alle 4. Storemusen havde forberedt hjemmefra hvad hun ville male, vi andre lod fantasien råde. Vi fik lavet 4 rigtig fine ting og glæder os til at kunne hente dem næste weekend!
Det kan helt sikkert anbefales til både store og små. Der er en meget hyggelig stemning, personalet er utrolig søde, hjælpsomme og pædagogiske. Kaffen er virkelig god i følge min mand, og hindbærsaften er den bedste mussepigerne har smagt. Vi kom som nogen af de første, men der gik ikke længe før de fleste borde var optaget af fordybede kreative børn og voksne. Jeg tror at aldersspændet idag strakte sig fra 4-75 år. Vi skal helt sikkert afsted igen en dag!

Kommentarer

 1. Sikke en god ide og sikke fine ting I fik lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig hyggeligt, og nemt at gå til. Kun fantasien sætter grænser!

   Slet
 2. Hvor lyder det hyggeligt - en skam man ikke bor lige i nærheden. Og søde ting I har fået tegnet1

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et rigtig fedt koncept og helt sikkert noget der burde poppe op i andre byer :) Der var i hvert tilfælde kunder nok idag :)

   Slet
 3. Hold nu fest det ser hyggeligt ud. Er det sådan noget man skal "bestille bord" til - og hvordan er priserne såen cirka???

  SvarSlet
  Svar
  1. De anbefaler at man bestiller bord, men der var da flere igår der bare kom ind fra gaden og hørte om der var plads. Jeg synes ikke det var dyrt. Der var ting fra 40 kr og op til 300 kr. Mange af deres ting lå omkring 150 kr.

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg