Guldfeber

Jeg er blevet bidt at en gal guld trykker! Efter Tina og Julie begge satte gang i guldtrykkeriet hos mig har jeg trykt guld på ALT, undtagern børn og mand. Her til morgen har jeg fået min første T-shirt med tryk, og mit gamle mobilcover har også fået et lille tryk. Store musens gamacher har fået biller og bestillingsbogen er blevet pimpet.


Kommentarer

 1. Hvor ser det godt ud. Hvilken binder og pigment har du brugt? Jeg har fået noget guld-pulver-pigment, men det er vist noget værre gris at stå med. Ser dog frem til at prøve det i nær fremtid. Specielt efter jeg har set dine fine guld-tryk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt en guldpigment der allerede er blandet. Det er MEGET nemmere at arbejde med, og så bliver den rigtig guld :) Den findes også i sølv og bronce. Jeg skal højst sandsynlig til Kirsten i den kommende uge, så send mig en mail hvis jeg skal købe noget med for dig og sende det til Odense :)

   Slet
  2. P.S. jeg tager til Kirsten i morgen eftermiddag.

   Slet
  3. Hvor er det bare sødt af dig :-) jeg bliver gang på gang overrasket over hvor søde folk er i blogland. Jeg er på vej til noget arbejds-tamtam og når desværre ikke at få et overblik over hvad jeg skal bruge, men det var virkelig sødt af dig at tilbyde din hjælp :-)
   Rigtig god aften
   Kh Rie

   Slet
  4. :) Det var da så lidt! Jeg kan skrive til dig næste gang jeg tager der ud!

   Slet
 2. Uuh hvor ser det godt ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark :) Nu med biller kravlende over den tykke mave ;)

   Slet
 3. Ser sgu godt ud - især mobilcoveret er ret lækkert synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. :) ja det er blevet ret fint! 2 års fedtede hænder og et guldtryk!

   Slet
 4. Det er altså er virkelig positiv afveksling fra det rene hvide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så fedt at udforske :) Og der er kommet mange ideer til her i weekenden mht materialer og farver. Håber du bliver glad for din lille guldfugl, den skulle gerne være fremme i morgen eller tirsdag :)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg