Når posten driller!

Jeg er blevet gjort opmærksom på at Postdanmark ikke har den store respekt for mine kuverter med tryk i. En afsendt bestilling har fået tydelige knæk. Er der flere som har været ude for dette?

AAAARRGGHHH!!

Kommentarer

 1. Benytter du konvolutter med papstykke i? Jeg mener jeg har fået nogle med påtrykt skrift "forsigtig" eller sådan noget i den stil...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sender dem i papkonvolutter magen til dem jeg selv modtager tryk i når jeg har bestilt rundt omkring, men der skal helt sikkert stå "Må ikke bøjes" eller "Forsigtig" næste gang jeg sender afsted. Det er jo i mine øjne guld de transportere!

   Slet
 2. Jeg er altså heller ikke helt imponeret. Jeg har sendt syede navneranker som er blevet våde under forsendelsen - nogle desværre med det resultatat at silkepapiret, som jeg pakker i, har smittet af. Nu bruger jeg alle sikre kneb, før jeg sender! Øv altså

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er surt at man skal være så meget på vagt, jeg skulle engang sende visitkort afsted til Odense, de endte ude på vejen i stedet for i kuverten nede i postkassen. Posten virker SÅ ligeglad!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg