Godt jeg har ham!

Min weekend er gået med influenza-forkølelses-ynkelig-ligge-i-sengen-syge og fødselsdag for mine to tøser. De er født med 2 år og 6 dages mellemrum, så de er så heldige at få lov til at fejre deres fødselsdage sammen ;).
Igår troede jeg dog ikke at det kunne lade sig gøre. jeg havde et hoved på størrelse med en elefants og snotten løb som Niagara falls, men der er ikke noget en god nats søvn ikke kan komme til livs. Så her til morgen var hovedet skrumpet en smule. Efter overdådigt fødselsdagsbord med boller og lagkage, gæster som var kommet og gået igen og to trætte tøser var dejset omkuld svang min skønne mand pisken, fik ryddet bordet så jeg kunne trykke og fik overført ny energi til mig gennem den telepati som kun findes mellem mand og kone. Så jeg har netop i efterårets mørke fået trykt næsten alle bestillinger, i hvert tilfælde dem som det er muligt at trykke!
9 af disse er godkendt til at blive sendt videre, resten bliver lavet om til postkort. Kan du finde dit tryk?

Kommentarer

  1. De er altså bare super flotte. Jeg trykker også selv og det er inspirerende at se andre bruge det på nye og friske måder :-)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med pigerne! Og hvor har du travlt, men det kommer nu ikke bag på mig ;-)

    SvarSlet
  3. Ihhh.... Jeg tror, at jeg kan se mine :-) Og tillykke med dine piger.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg