Grunden til den totale stilhed..

er vores byggeprojekt. I mit hoved var det jo bare noget med at hive tapet ned en dag, sætte væg og senge op den næste og så male, bum så kunne tøserne flytte ind. Men nej, sådan foregår det jo ikke, kun i de dersens bolig programmer hvor de har et hold håndværkere og snyder så det driver. Her hjemme er vi SÅ tæt på målet og alligevel så langt fra. Der males, saves, skrues og hamres på fuld kraft! Om få dage (uger) glæder jeg mig til at vise det endelige resultat frem! P.T mangler vi stiger til hems, og sengehest, male senge, sætte nye vinduer i, afslutte med pyntelister. Godt at Farfar kan ALT!
Tirsdag holdt vi sommerferie og cyklede til Dragør hvor vi hoppede i bølgen og holdt picnic.

Kommentarer

 1. Vi er også i bygge-mode hjemme hos os. Suuuk!
  Vi bor i et hus fra år 1800 og er i gang med det sidste projekt, før vi kan glæde os over at det meste af underetagen er renoveret.
  Det er vores andet byg-selv hus, og vi har efterhånden lært, at alt tager MINDST dobbelt så lang tid, som vi forestiller os. Så hvis vi vurderer noget til at tage en uge, så lægger vi altid en uge mere i tids-regnskabet.
  Pøj pj med jeres projekt. Jeg krydser fingre for, at I snart bliver færdige :-)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder. Glæder mig til at følge med her.

  SvarSlet
 3. @Trine, ja det er lige det der med at ligge tid til, vi burde også ha lært det, men håbede vel inderst inde ;) 1 uge endnu, så er tøsernes værelser færdige, det bliver skønt, lige nu sover de på madrasser der hvor der lige er gulvplads ;(

  SvarSlet
 4. @diy se her hvordan, velkommen til :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg