Op og hænge!

Jeg bliver sgu (undskyld mit franske) stolt når jeg ser mine tryk hænge hos andre! Jeg har solgt en lille my til Mette med bloggen Frejvald, og der er "jeg" nu kommet i ramme. Mettes indlæg gav mig helt klump i halsen! Det gør bare dagen lige en tand bedre!
Billedet er lånt hos Frejvald

Kommentarer

 1. Og stolt skal du være, for det er bare så fint ;-)

  SvarSlet
 2. SEJT! Du har SÅ meget grund til at være stolt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia! Og tillykke med hussalget! Bliver spændende at følge drømmeboligen den kommende tid!

   Slet
 3. Hvor er det bare flot Camilla, jeg er helt vild med den kraftige farve til trærammen!

  SvarSlet
 4. Tillykke : ) Det må være dejligt ; )
  Er det tryk eller unika?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde jo lige læst at det var et tryk - er bare lidt dement - undskyld!!

   Slet
  2. Hi hi :) Ja Tryk, men lidt unika også, jeg laver ca 4 af hver før rammen destrueres, så der findes kun dem jeg har lagt ud. Jeg trykker dem selv, altså ikke på maskine, men i hånden, så de har alle hver ders udtryk.

   Slet
 5. Det lyder virkelig spændende - er det silketryk? Har du eget værksted? Eller det er vel ikke nødvendigt når man bor i Kbh. ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastisk spændende, og jeg får sug i maven hver gang et nyt tryk kommer frem. Jeg trykker pt hos Anne Nowac men arbejder på at få mit eget trykkebord op og køre. Hos Anne får jeg hjælp til at overføre mine tegninger til rammer via fotoemulsion som jeg så kan bruge til at trykke med. Ind til videre har jeg lånt rammer af hende, og mine tegninger er slettet når jeg er færdig. Håber dog at kunne få mine egne rammer så jeg kan lave lidt flere billeder end 4-5 stykker. Jeg kan anbefale en dag hos Anne hvis det er noget du har mulighed for! Det er alle pengene værd!!!

   Slet
 6. Jeg har faktisk hørt at der skulle være et sted på Amagerbrogade hvor man kan gå ind med sine egne tegninger og få lavet en ramme til tryk... det var på Kunsthøjskolen i Holbæk på serigrafiholdet at en af dem sagde det... hun havde selv nogle rammer med derfra.
  Jeg selv var på grafikværkstedet og har flere gange været på maleri... men det kunne da være jeg skulle overveje et kursus his Anne Nowak - jeg følger også hendes blog ; ) Jeg må lige tjekke hvor dyrt det er!
  Super tak fordi du gider at give mig feedback : )

  SvarSlet
  Svar
  1. På Amagerbrogade?? Det må jeg da lige få tjekket ud! Tak for tippet!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg