På en helt almindelig tirsdag...

er det skønt at drikke vand af rødvinsglas og stadse maden lidt ud.

Her hjemme spiser vi lidt underligt pga. nogen dumme helbredsproblemer. Til at starte med var det et af de livsbump som var lige ved at vælte læsset, men nu viser det sig lidt efter lidt, at læsset stabiliseres og understøttes.
I grove træk kan maden her hjemme bestå af: Kylling, kalkun, fassan og hvid fisk. Broccoli, agurk, salat, kål, løg, porre og selleri. Og bønner, mange bønner.
Så skal man altså være kreativ kan jeg love for!
Vi har fundet på rigtig mange gode fif efterhånden:
Når vi laver kyllingefrikadeller så blender vi kikærter med krydderurter, salt og peber i stedet for at bruge mel el. havregryn, det giver god smag og god stivelse.. Forleden blendede vi kalkunbacon med, åhhh guf det var godt.
Hummus laves med grønsagsboullion, hvidløg, spidskommen og persille.
Linsesalat: Grønne linser koges, køles af og blandes med rødløg. Dertil røres en marinade af hørfrøolie, citron, hvidløg, revet ingefær, salt og peber.
Vi laver også forloren bæltedyr: Kyllingefars med kalkunbacon over, det er et sikkert hit her hjemme. Rigtig fredagsmad :-)
Håber jeg har inspireret jer lidt, vi har lært mange nye ingredienser at kende, så bumpet har udvidet horisonten.
Hummus

Agurk, fennikkel, marinade.

Vanedannende linsesalat. Ikke en pæn farve, men pæn smag!

Hestebønner, bredbladetpersille, forårsløg.
SKÅL!!!


Kommentarer

 1. Kære My
  Inden du rammer de 100 læsere... må jeg have lov at give dig en award?
  Læs mere her: http://snullemor.blogspot.com/2012/03/award.html
  : )

  SvarSlet
 2. Lækre opskrifter. Skal prøve hestebønnerne snarest, har haft en pose længe, det må være en anledning at bruge din opskrift. Spiser I peberfrugt? og hvordan er det med olie/eddike-værk?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line.
   Nej vi spiser ikke peberfrugt, men tror at det vil være skønt i! Michael kan ikke tåle eddike, så her bliver det citron som giver det sure indslag. Vi har opdaget revet ingefær i dressinger sammen med hvidløg, det smager fantastisk! Vi har konstant 2-4 forskellige kogte bønner og linser stående i boxe i køleskabet så vi altid lige kan bixe en salat sammen!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg