Synd for mig og synd for Anne

Lige nu skulle jeg være igang med skøn kreativ trykning ude på Annes værksted. Men stakkels Anne er blevet syg, så stakkel mig må blive hjemme. Øhh bøhh hvad skal man så lave? Vi har lavet ny aftale på fredag og den glæder jeg mig til som en gal, men øv øv øv altså for os begge to! God bedring Anne!

Kommentarer

 1. Du kunne jo bruge tiden på fluks at sende mig et af dine fine tryk (signeret, tak :-)), så sender jeg et retur? Hvis du altså har lyst til at bytte-bytte købmand...
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh det vil jeg gerne! Hvilket skal det være? Kan du huske nogen af dem?

   Slet
 2. Elsker det tryk! Vil også mægtig gerne eje en signeret udgave. Vil du lave en byttehandel eller sælge mig et?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh tak Malene! Hvor fantastisk! Vi skal da helt sikkert finde ud af noget, jeg skal trykke igen på fredag, i andre og flere farver, måske der er nogen der du heller vil have, ellers må du gerne købe/ bytte til den i dette indlæg :)

   Slet
 3. Jeg er faktisk ret vild med denne farve? Hvilke farver skal du ellers trykke næste gang?
  Hvad skal du have for denne, hvis det er? Enten pris eller i bytte (retro stof, en papir/tapet pakke eller andet!?)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den neonorange bliver der ikke lavet flere af, der er 2 tilbage, jeg vil gerne sælge en signeret udgave for 75 kr + porto som jeg lige vil undersøge hvad er, eller du kan hente den hos mig hvis du bor i KBH eller der omkring :)

   Slet
 4. Den er neonorange, farven ovenfor, ik?

  SvarSlet
 5. Jeg snupper den neonorange:) Er det A4 størrelse? Jeg bor desværre ikke lige i nærheden, men vil gerne give 75 + porto eller bytte, hvis jeg har noget du kunne vare interesseret i!?

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ret store, tror de er 40 X 70, jeg har dem i Ribba rammerne fra ikea med str 52 X 72. Hvad har du af papir tapet til evt bytte?

   Slet
 6. Ok. Det er super. Så har jeg en undskyldning for at komme i Ikea snart:) Jeg har bl.a. en del forskelligt Minimega og Rie Elise Larsen papir. Var det noget? Kan evt. sende billeder til dig i morgen!?

  SvarSlet
 7. Ok. Det gør jeg lige i morgen så:)

  SvarSlet
 8. Jeg vil gerne bytte til noget i neon... gul måske? Ved ikke hvad du har tilbage... Jeg lavede jo damen i både pink og sort, var det noget? Du kan se hende på min blog under indlægget fra 30. januar, hvis du har glemt, hvordan hun så ud :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg