Mer mer mer!!!

Idag var endelig dagen! Jeg har glædet mig som et lille barn før juleaften. Og idag var så dagen hvor der skulle tryk på igen!
Kl 9.15 hoppede jeg på cyklen og afsted til Carlsberg, ud til Anne for at give den gas en hel dag med trykkeriet. Det var SÅ fedt at komme der ud og være kendt og vide hvad dagen ville bringe. Og dagen levede op til mine noget store forventinger! Det var om muligt en endnu federe oplevelse end sidst! Og Anne! Du er en stjerne, læremester og stor inspiration!

Anne havde selv bagt!!


Maria havde bagt den svedigste gulerodskage! OMG den var faaantastisk!
 Pernille, Sabine, Maria og Tina lavede super fede tryk og var alle meget inspirerende at være sammen med! Tak for en rigtig god dag de damer!


Kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige billeder, det ser ud til at have været en skøn dag. Dejligt også at se hvad de andre lavede - og sjovt så nemt det er at genkende "din streg". Fedt at du er blevet grebet sådan af trykkeriet.

  Vi har dog et problem: jeg har fået en meget stor lyst til croissanter og gulerodskage nu...

  Kh tina

  SvarSlet
 2. Åhhh ja Tina, den kage var bare guf og croissanterne var de helt rigtige fra pufdåse, de smagte så skønt :) Dejligt at min streg er genkendelig :) Jeg er så glad for at det lige var dig som vandt en af mine poser!

  SvarSlet
 3. Hejsa :)

  Jeg var så heldig, forleden at få en blogaward, fra Anja med bloggen "Zoomsnoren".

  Den er videregivet til Anja, fordi hun har en inspirerende og kreativ blog, med under 100 faste læsere.

  Hun har så videregivet denne award, til 5 andre med også under 100 faste læsere og dette var bl.a. mig.

  Jeg har så videregivet den til 5 andre, her i blandt din fine blog :)

  Hvis du tager imod, skal du vælge 5 blogs,som du tildeler en Award.

  Dernæst skal du på din blog skrive, at du har modtaget den af mig. Billedet kan du kopiere fra min blog: http://kreativitetogmopper.blogspot.com/

  Hvis ikke, vil jeg stadig gerne have lov at nominere dig :)

  Hilsner fra Lone :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Lone! Jeg vil meget gerne tage imod din award! Jeg er meget beæret og stolt! Tak for dine fine ord inde på din blog! Jeg vil gå i tænkeboks og finde frem til mine 5 kandidater :) God søndag til dig!

   Slet
 4. Er du sinder, du er vaks med de blogindlæg! Jeg har dårlig nok fået pakket mine ting ud, og du er allerede ude i giveaway og alt muligt! Jeg må hellere se at få fingeren ud!! Superfine ting, du lavede, og rigtig hyggeligt at møde dig IRL, Camilla :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ooork Pernille, mine ting står stadig i gangen og give away blev udloddet for over 1 uge siden så jeg er skam ikke særlig vaks. Glæder mig til at se dine billeder! Det var også rigtig hyggeligt at se dig i virkeligheden!

   Slet
 5. Åååååh ja man bliver tosset af at være hos Anne, kan heller ikke vente til at det bliver mig igen. Så fine ting du har lavet, hurra for tryk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man bliver afhængig af det skidt! Anne har åbnet op for en helt ny verden og pludselig kan man se tryk overalt :) Tak for din kommentar, jeg er også ret vild med de ting du fik lavet sidst! Glæder mig til at se hvad du finder på næste gang!

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg