Flødekarameller

MUMS siger jeg bare. Da pigerne var puttet her til aften sad jeg endnu engang ved min elskede computer og surfede rundt i det fantastiske cyber space. Og endnu engang faldt jeg over disse fantastiske karameller fra Valdemarsro. Nu var tiden inde, jeg hoppede i tøjet, ud på cyklen og hen til Føtex for at få fat i Glukose sirup, fløde og saltflager. Hjemme igen gik jeg igang og fulgte med spænding det trylleri der foregik i min gryde.

Kommentarer

 1. Kære Camilla
  Her er en hilsen..kommentar til alle de super fantastiske juleprojekter du har. Jeg syntes så godt om det hele.. Tænkte at vi da skal holde jul hos jer hvert år!!
  I det hele taget er din blog rigtig god og inspirerende at følge, dog får man følelsen af at ikke at nå halvt så meget som dig :-)
  En rigtig god jul, hvis vi ikke ses, til dig og familien
  Knus Naja

  SvarSlet
 2. Kære Naja.
  Tak for din hilsen :) Og tak for din ros til min blog! Jeg er selv overrasket over hvor meget jeg når her i december, det er skønt! Jeg vælger dog også kun at skrive om alle de hyggelige og dejlige ting og INTET om julestressen :) Stort juleknus og glædelig jul til jer alle sammen!
  Camilla

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg