POP UP Shop

Min veninde har en skøn butik. Den hedder Bienvenue og ligger lige nu i Waterfront, Hellerup. Den har en masse smukke ting til hjemmet, kvinden og barnet. Jeg nævner i flæng:
Susan Liebe
Wauw
Supershape
RosenbergCph
Rie Elise Larsen
Daisy Copenhagen
Fnubbu
Sziggy
Gilda Hayes
Pernille Vinderskov
Arabesk
Marmar
Mormor.nu
Musahar
Trine Boesen
Leise Dich Abrahamsen og meget mere...


Hvis i bor i København eller omegn kan jeg varmt anbefale at tage et smut forbi en dag i november eller december, derefter søger Bienvenue ud i verden igen. Har I ikke mulighed for at komme forbi og købe eller lade jer inspirere er det muligt at bestille butikken hjem til homeshopping.
Det er efter min mening det bedste koncept der findes til alle os travle kvinder. Kald en masse veninder sammen og få besøg af Bienvenue, så kan I i ro og mag købe alt hvad hjertet begærer fra delikatesser, smukke puder og tæpper til tøj, smykker og brugskunst.

Stemningsbilleder fra butikken:
















Bienvenue skriver:
BIENVENUE

Kommer til et sted nær dig


Bienvenue er en mobil butik –et moderne homepartykoncept. Bienvenue repræsenterer højt profilerede mærker indenfor mode og livsstilsprodukter.

En Bienvenue Salon er en enestående lejlighed til at nyde en dejlig aften med dine veninder, naboer, kollegaer eller mødregruppen. I får muligheden for at shoppe det lækre designertøj til børn og voksne samt tilbehør til din bolig, og I kan smage på udsøgte delikatesser.

Det er sjovt, det er chikt og det er luksus!




Kommentarer

  1. WOW, en lækker butik. Jeg må vist snart svinge indenom Waterfront :-)

    SvarSlet
  2. Ja det blir du nødt til, bonus er at der ligger en søstrene grene og de flyder over af ting til gør det selv jul :)

    SvarSlet
  3. Yaaah kender den og er tosset med den.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg